Cashback actie!

Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen? Bij Elsun hebben we uitstekende service voor, tijdens én na aanschaf van uw zonnepanelen. Eerlijk en goed advies vinden we daarbij net zo belangrijk als betrouwbare zonnepanelen.

Duurzaamheid en kwaliteit staan bij ons centraal. Onze zonnepanelen worden in Roden geproduceerd met de nieuwste technieken. Hierdoor leveren wij gecertificeerde zonnepanelen mét maximaal rendement en een lange levensduur. En werken we alleen samen met gecertificeerde installateurs. Dat geeft een goed gevoel!

Daarnaast zit er 25 jaar productgarantie op de zonnepanelen én profiteert u nu van onze cashbackactie! Per zonnepaneel ontvangt u € 25,- cashback!

Wat moet u hiervoor doen?
1. Vul de Bespaarcalculator in (link onderaan de pagina). Hiermee krijgen wij een beeld van uw situatie, wensen en verbruik.
2. Wij nemen contact met u op om mee te delen naar welke installateur wij de aanvraag doorsturen. Na akkoord sturen wij de aanvraag voor u door.
3. De installateur neemt contact met u op om een afspraak in te plannen. Dit is nodig om de daksituatie te bekijken en om een volledige offerte (inclusief installatie) te kunnen verzorgen.
4. U bepaalt zelf of u gebruik wilt maken van de offerte. Bij akkoord, dan tekent u de overeenkomst met de installateur. Elsun verzorgt, na betaling van de factuur aan de installateur, u de cashback.

Actievoorwaarden:

  • De actie is geldig voor alle offerte-aanvragen die voor 1-1-2021 bij ons binnen komen.
  • De cashback vanuit Elsun bedraagt 25 euro per zonnpaneel (netto).
  • Het cashbackbedrag wordt uitgekeerd door Elsun, na betaling van de factuur aan de installateur die de panelen plaatst.
  • De installateur komt altijd langs om de situatie te bekijken (inventarisatie). Houdt rekening met een eventuele meerprijs voor aanpassing van de aansluiting, aanpassing van de meterkast, extra bekabeling en/of de huur van steigermateriaal.
  • Indien er in de familie- of vriendenkring mensen zijn die ook interesse hebben in Elsun zonnepanelen, dan kunnen zij onder dezelfde voorwaarden van de actie gebruik maken.


Ik doe mee!

>> naar Bespaarcalculator