Kwaliteit maakt het onderscheid

Panelen ELSUN

ELSUN, de fabrikant dichtbij!

Wattpieken, onbekende merken en aanbieders die elkaar overschreeuwen met geweldige acties. Hoe ga je in dit oerwoud van aanbieders de juiste keuze maken? Wanneer heb je nu echt een goede deal? 

Kiezen voor de allerbeste kwaliteit is alleen zinvol als je ook zeker weet welk product je kiest. Dat ELSUN een Nederlandse producent is, biedt dan voordelen. Dat wij alleen de beste materialen gebruiken, over state-of-the-art productiefaciliteiten beschikken, en uitvoerige kwaliteitscontroles uitvoeren helpt ook. Maar wij doen meer!

Wij maken al 70 jaar duurzame energiebesparingsproducten. Kwaliteit en garantie daarbij altijd leidend geweest. Het zit in ons bloed. Onze panelen worden ook niet gemaakt op met als doelstelling zo efficiënt mogelijk produceren maar om een zo hoog mogelijke productgarantie te kunnen geven. Daar hebben alle partijen wat aan. Daarnaast werken we alleen samen met gespecialiseerde installateurs. Immers: een goed advies is even belangrijk als een goed paneel. En last but not least: we zitten 'om de hoek'. Wel zo'n prettige gedachte.

Glasheldere panelen

ELSUN zonnepanelen worden opgebouwd uit een aantal materialen. We starten met het voorzijdeglas. Hiervoor gebruiken we speciaal voorzijdeglas. Glas dat alle frequenties van het licht goed kan doorlaten en vangen en dat is behandeld met een speciale coating die de levensduur verlengt. Hierop leggen we een polyolefin encapsulant (POE). De POE smelt de diverse onderdelen aan elkaar vast en zorgt ervoor dat er 1 stevig paneel ontstaat. In tegenstelling tot veel fabrikanten gebruiken we POE in plaats van EVA, omdat dit materiaal stabieler verbindt, beter afdicht en de eigenschap heeft geen vocht aan te trekken. Essentieel om delaminatie van de lagen te voorkomen en daarmee een lange levensduur te garanderen!

Op de POE leggen we de zonnecellen. Dan volgt weer een POE en tot slot de laatste laag: de backsheet OF achterzijdeglas. Om onze glas-backsheetpanelen zetten we vervolgens nog een frame om optimale stevigheid te verkrijgen. Aan de achterzijde wordt een Junction box bevestigd, die de stroom transporteert van zonnecel naar electriciteitskabel.

Nu verkrijgbaar: de Elsun GB Premium

Panelen NIEUW

De ELSUN GB PREMIUM

Hoge opbrengsten met een fraai, volledig zwart paneel? Dat kan!

De ELSUN GB Premium is een premium full black paneel met hoge opbrengsten. Door zijn strakke uitstraling past deze perfect op ieder dak.

Gegarandeerd goed


Om optimale rendementen te leveren en zekerheid te bieden worden onze panelen aan zeer strenge kwaliteitscontroles onderworpen. Dit doen we niet alleen voor, tijdens en na het productieproces in onze eigen fabriek, maar alle panelen worden door een onafhankelijk instituut, conform de voor zonnepanelen geldende eisen, getest en gecertificeerd. Zo bent u zeker van de beste kwaliteit en kunnen wij u de productgarantie bieden die nodig is.