Het beste onder de Hollandse zon

Elsun is een initiatief van familiebedrijf ELTON, dat ruim 70 jaar ervaring heeft in de productie van energiebesparende oplossingen. Met het oog op duurzaamheid en kwaliteit zijn onze zonnepanelen geproduceerd met de nieuwste technologie. Hierdoor kunnen we een maximaal rendement garanderen. Als ‘leverancier om de hoek’ zijn wij in staat om uitstekende service te leveren, voor, tijdens en na aanschaf.

Vertrouwd product

Elsun hecht grote waarde aan duurzaamheid en het milieu. Onze zonnepanelen zijn dan ook allen KIWA gecertificeerd. Hierdoor kunnen wij een maximaal rendement garanderen.

Hoogwaardige kwaliteit

Energiebesparing zit in ons bloed. Kwaliteit en garantie is hierin altijd leidend. Wij produceren onze zonnepanelen met de doelstelling: zo efficiënt mogelijk produceren met een zo hoog mogelijke productgarantie. Daarbij werken we nauw samen met gespecialiseerde installateurs. Eerlijk en goed advies is in onze ogen net zo belangrijk als betrouwbare zonnepanelen.

Holland Solar

Elsun is aangesloten bij Holland Solar, dé branchevereniging voor bedrijven in Nederland die werkzaam zijn in de solar industrie. Op nationaal en internationaal niveau vertegenwoordigt Holland Solar de belangen van bedrijven als Elsun.