Voor Installateurs: Custom logo op het zonnepaneel

custom-logo-op-zonnepaneel-2

Innovaties en extra service vinden wij geweldig bij Elsun en we hebben daarom nagedacht over een stukje extra service dat wij onze installateurs kunnen bieden: een custom logo van de installateur op het frame van het zonnepaneel. 

Verkoop zonnepanelen aan je klanten met je eigen logo op het zonnepaneel! Een nieuwe manier om vertrouwen op te bouwen bij de klant. Vraagt de klant zich af of de installateur een erkende wederverkoper is van Elsun? Laat gewoon je logo zien op het paneel. Wij denken dat dit net dat stukje extra’s is dat een Nederlandse producent van zonnepanelen kan leveren. Stuur ons een bericht om te vragen naar de mogelijkheden.

Op de foto hieronder zie je een prototype van een frame die we maken voor ROEF, een prachtig project voor sociale huurwoningen. Bij dit project wordt het dak van een huurwoning binnen een dag in zijn geheel vervangen door een nieuw dak met zonnepanelen, begroeiïng, nestkasten en insectenhotels.

Custom logo voor Roef, een project van Knaapen (zie roef.nl)

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nieuws

Lees meer

De CO2 impact van zonnepanelen

Hoeveel kg CO2 komt er vrij bij het productieproces van een Elsun zonnepaneel en hoe snel wordt dit gecompenseerd door de opgewekte zonne-energie?

De Recyclebaarheid van (Elsun) Zonnepanelen

Bij Elsun krijgen we vaak de vraag of zonnepanelen gerecycled kunnen worden. In dit artikel leggen we uit hoe zonnepanelen gerecycled worden en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst.