Voor Installateurs: Custom logo op het zonnepaneel

custom-logo-op-zonnepaneel-2

Innovaties en extra service vinden wij geweldig bij Elsun en we hebben daarom nagedacht over een stukje extra service dat wij onze installateurs kunnen bieden: een custom logo van de installateur op het frame van het zonnepaneel. 

Verkoop zonnepanelen aan je klanten met je eigen logo op het zonnepaneel! Een nieuwe manier om vertrouwen op te bouwen bij de klant. Vraagt de klant zich af of de installateur een erkende wederverkoper is van Elsun? Laat gewoon je logo zien op het paneel. Wij denken dat dit net dat stukje extra’s is dat een Nederlandse producent van zonnepanelen kan leveren. Stuur ons een bericht om te vragen naar de mogelijkheden.

Op de foto hieronder zie je een prototype van een frame die we maken voor ROEF, een prachtig project voor sociale huurwoningen. Bij dit project wordt het dak van een huurwoning binnen een dag in zijn geheel vervangen door een nieuw dak met zonnepanelen, begroeiïng, nestkasten en insectenhotels.

Custom logo voor Roef, een project van Knaapen (zie roef.nl)

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nieuws

Lees meer

The Elsun Experience

Vanuit klanten die Elsun zonnepanelen op hun dak willen laten plaatsen, krijgen wij regelmatig de vraag of ze ook het productieproces van de zonnepanelen in het echt kunnen bekijken. Daarom roepen we de “Elsun Experience” in het leven!

Open Energiedag 2023

Hoe worden Nederlandse zonnepanelen gemaakt? Kom op de Open Energiedag bij Elsun in Roden om het met eigen ogen te bekijken. Onze volledige productielijn zal toegankelijk zijn voor het publiek!