The Elsun Experience

open-energiedag-2023

Vanuit klanten die Elsun zonnepanelen op hun dak willen laten plaatsen, krijgen wij regelmatig de vraag of ze ook het productieproces van de zonnepanelen in het echt kunnen bekijken. Wij, het team achter Elsun, vinden dit een ontzettend leuk verzoek en we willen in de nabije toekomst het mogelijk te maken om Elsun te ervaren; we dubben dit “The Elsun Experience”!

Nu wil het toeval dat er binnenkort al een mogelijkheid is om langs te komen bij Elsun: de Open Energiedag 2023 op 16 september 2023. Dus mocht je geïnteresseerd zijn, zet het dan in je agenda. Je hoeft je vantevoren niet op te geven.

Inloop begint om 10:00 ‘s ochtends en de open dag gaat door tot ‘s middags15:00.

Open Energiedag is onderdeel van de ‘Daar krijg je energie van’ campagne, die de NVDE is gestart in samenwerking met brancheverenigingen NWEA, Holland Solar, Energie Samen, Bodemenergie Nederland, Geothermie Nederland en Vereniging Warmtepompen.”

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Nieuws

Lees meer

De CO2 impact van zonnepanelen

Hoeveel kg CO2 komt er vrij bij het productieproces van een Elsun zonnepaneel en hoe snel wordt dit gecompenseerd door de opgewekte zonne-energie?

De Recyclebaarheid van (Elsun) Zonnepanelen

Bij Elsun krijgen we vaak de vraag of zonnepanelen gerecycled kunnen worden. In dit artikel leggen we uit hoe zonnepanelen gerecycled worden en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst.